MOVING YOUR Business >>

Med Industri 4.0 foregår udviklingen i et hæsblæsende tempo, der hver dag rykker ved grænserne for, hvad der er muligt. Det kræver en enorm fleksibilitet og ikke mindst viljen og evne til at flytte sig som virksomhed.

Om OS

Industrial automation

Installation

software solutions

optimization

service

Vi er med,
når din
forretning
skal geares

Bliv ringet op

Hastigheden og omfanget kan være svær at imødekomme uden at gå på kompromis med kvalitet. Dét er New Engineering løsningen på med en skalerbar løsning, et skræddersyet og erfarent team og selvfølgelig oprigtig engagement i din virksomhed, når vi samarbejder. Vi rådgiver, sparrer og løser udfordringer i det omfang, du har behov for og indgår med samme respekt og professionalisme, som vi lægger i vores egen virksomhed.

 

Vores opbygning er ensbetydende med, at vi fleksibelt og hurtigt kan mobilisere de ressourcer og kompetencer, som din virksomhed har brug for. For dig og dine kunder betyder det, at vi skalerer alt efter behov og kan udvide dit team til konkrete udfordringer, der skal løses, uanset om det er nationalt eller internationalt.

New Engineering står på to ben: Software Solutions, hvor vi udvikler software til automationsløs-

ninger til industrien og Site Services med montage og mekanisk installation, hvor vi kan være med fra for-montage over FAT (factory acceptance tests) til idrifttagning og SAT (site acceptance tests). Sideløbende tilbyder vi service og løbende dialog om optimerings- og vedligeholdelsestiltag i forhold til produktionsudstyr.

”NewEngineering were fully
capable right from the first day and very competent in the process, insuring quality and progress.”

Dansk Smede- og Maskinteknik.

Som udgangspunkt kan vi træde ind i en given opgave på alle tidspunkter. Vi formår at være med helt fra idé- og designfasen til implementering og installation til den endelige overlevering til kunde og slutkunde. New Engineering er din garanti for, at vi i både store og små projekter gearer din forretning.

Velkommen til New-Engineering