REFERENCER

19 gode grunde til at vælge os

Haas-Meincke Vi er meget tilfredse med den innovative og professionelle tilgang fra NewEngineering. Virksomheden er i stand til at reagere på vores øget kapacitetsefterspørgsel med meget kort varsel. De har en bred ressourcebase, og de kan sende teknikere med de nøjagtige kvalifikationer, vi har brug for. Desuden får vi konstant høj kvalitet & service fra dem i alle vores projekter. Medarbejderne er også imponerende hårdtarbejdende: de får arbejdet afviklet inden for aftalt tid, hvilket giver mig mulighed for at forudsige og holde deadlines mere pålideligt. Alt dette hjælper Haas-Meincke med at operere rundt omkring i verden med mere frihed og fleksibilitet og håndtere vores forskellige projekter på den mest effektive måde.

Alex Jan Petersen
Installation Manager
Haas-Meincke

picca-logo”Hos Picca Automation forbinder vi NewEngineering med høj faglighed og høj kvalitet uafhængigt af projektets omfang. NewEngineering har den professionelle og proaktive indstilling, vi forventer af vores samarbejdspartnere. Dette opfyldes til fulde gennem optimale arbejdsprocesser og sikker kommunikation, som i sidste ende gavner vores kunder. Samarbejdet har bevist NewEngineerings evne til, at imødekomme de udfordringer komplekse projekter indbefatter og derefter agerer særdeles løsningsorienteret”

Picca Automation

dsm-logo

”NewEngineering viste sig fra dag ét fuldt ud kompetente til at sikre kvalitet og fremdrift i installationen. Både vores kunde, vores medarbejdere og projektet blev håndteret professionelt hele vejen. Samarbejdet med NewEngineering var en fornøjelse.”

Dansk Smede – og Maskinteknik

 

blömer-fleisch

”Hjertet i vores produktion er den fuldautomatiske opskæring… anlæggets struktur er kompliceret og meget komplekst. Derfor er det endnu vigtigere at have en kompetent partner på sin side. 

Siden vi startede samarbejdet med NewEngineering til at varetage vedligeholdelse og teknisk service, har vi været i stand til i høj grad at reducere antallet og længden af nedetid.  Vi er meget tilfredse med samarbejdet.”

Guido Blömer

Geschäftshührer der Blömer fleisch GmbH

danpo-logo

”Vi har hos Danpo Aars, som resultat af et velfungerede samarbejde med NewEngineering Aps. og vores servicekontrakt oplevet, at produktionen kører mærkbart bedre. Vores nedetid på anlægget er reduceret. 

Efter anbefaling af NewEngineering Aps. og dialog omkring teknisk service, vedligeholdelse og udførelse heraf, er ressourcerne til et specifikt produktionsområde blandt andet blevet reduceret med over 300% henover det seneste år. Vi har løbende dialog omkring mulige optimerings- og vedligeholdelsestiltag og er meget tilfredse med samarbejdet.”

Danpo, Aars